top of page

Personvernerklæring

Hva slags type informasjon samler du inn?

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du oppgir på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP‑adressen (internettprotokoll) din som brukes til å koble datamaskinen din til internettet, samt innlogging informasjonen, e‑postadressen, passordet, datamaskin- og tilkoblingsinformasjonen og kjøpshistorikken. Vi kan i noen tilfeller bruke programvareverktøy for å måle og samle inn økt informasjon, inkludert sideresponstider, lengde på besøk på enkelte sider, informasjon om sideinteraksjon og hvilke metoder som brukes for å surfe bort fra siden på. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e‑post, passord og kommunikasjon), betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan samler du inn informasjon?

Når du utfører en transaksjon på nettstedet vårt, er en del av prosessen at vi samler inn personopplysninger du gir oss, sånn som navn, adresse og e‑postadresse. Personopplysningene dine vil kun bli brukt til de spesifikke formålene som er nevnt ovenfor.

Hvorfor samler du inn slike personopplysninger?

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon til de følgende formålene:

  1. For å tilby og drive tjenestene.

  2. For å gi våre brukere løpende kunde- og teknisk støtte.

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige tjenesterelaterte varsler og promoteringsmeldinger.

  4. For å sette sammen aggregerte statistiske data og annen aggregert og/eller antatte ikke-personlig informasjon som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester. 

  5. For å samsvare med eventuelle gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan lagrer, bruker, deler og frigir du dine sidebesøkendes personopplysninger?

Bedriften vår bruker Wix.com-plattformen som vert. Wix.com gir oss nettplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalager, databaser og de generelle Wix.com‑applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.  

 

Alle direkte betalingsgatewayer som tilbys av Wix.com og brukes av bedriften vår, overholder standardene satt av PCI‑DSS, som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats fra merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI‑DSS‑krav bidrar til å sikre trygg håndtering av kredittkortinformasjon i butikken vår og dens tjenesteleverandører.

Hvordan kommuniserer du med dine sidebesøkende?

Det kan hende vi kontakter deg for å varsle deg angående kontoen din, for å feil søke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å kreve inn gebyrer eller utestående beløp, for å spørre om meningene dine via undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om bedriften vår, eller hvis det på annen måte er nødvendig for oss å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formålene kan det hende vi kontakter deg via e‑post, telefon, tekstmeldinger og brevpost.

Hvordan kan dine sidebesøkende trekke tilbake samtykket sitt?

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, må du kontakte oss på cof.post@gmail.com eller sende brev til oss til: MyBocarbil Juergen Franke Enk, Postboks 0006,4351 Klepp

Oppdatering av personvernerklæring

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de legges ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer på denne erklæringen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/eller frigir den. 

Spørsmål og kontaktinfomasjonen din

Hvis du ønsker å få tilgang til, korrigere, endre eller slette personopplysninger vi har om deg, er du velkommen til å kontakte oss på cof.post@gmail.com eller sende oss brevpost til: MyBocarbil Juergen Franke Enk, Postboks 0006,4351 Klepp

Payment Methods

Payment Methods

- Credit / Debit Cards 
- PAYPAL
- Offline Payments

bottom of page